Hoe zit het met bijtelling op de importauto?

De fiscale bijtelling over de importauto wordt niet berekent over de prijs na import, maar over de toenmalige Nederlandse nieuwprijs inclusief BPM.

Wanneer heb ik mijn nieuwe auto?

De nieuwe auto moet na aankoop getransporteerd en ingevoerd worden. In Nederland wordt de auto zo spoedig mogelijk bij de RDW ingevoerd en is het wachten op de Nederlandse (auto)papieren en het autokenteken. Gemiddeld duurt het importproces 2 tot 3 weken.

Kan ik zelf een auto importeren?

Ja, dat kan zeker maar de praktijk wijst uit dat het veel tijd kost en een administratieve rompslomp is. Los daarvan is het voor een leek een vaak onbekende en dus onzekere markt. Onderschat het gehele importproces vooral niet. Mensen zeggen vaak dat het ze achteraf toch wel erg veel tijd kostte, meer dan dat men verwachtte. Daarom zijn wij er, om je te ontzorgen. Met ons eigen aanbod maak je snel de juiste keuze, waarna je je volledig door ons kan laten ontzorgen.

Waarom een auto uit importeren?

Waarom niet? De prijs ligt veel lager en de auto’s zijn luxer uitgevoerd. Dankzij de zoekfunctie op onze website kunt u snel zoeken uit ons aanbod aan nieuwe auto’s. Het loont zeker!

Krijg ik garantie?

De auto is voorzien van een fabrieksgarantie welke hier in Nederland ook geldig is.