Lichtmetalen BMW velgen

Heb jij een auto aangeschaft, maar wil je deze een iets stoerdere look geven? Denk dan eens aan een set lichtmetalen velgen. Waar de reguliere stalen velgen vaak een eenvoudig patroon hebben, zijn lichtmetalen velgen een ware toevoeging voor iedere auto. Niet alleen optisch bieden deze velgen tal van voordelen, maar ook technisch gezien heeft een auto enorm veel voordelen bij het rijden op een lichtmetalen velg. Vooral bij een sportmodel, zal het gewicht wat het scheelt tussen de lichtmetalen en stalen velg het verschil kunnen maken tussen een fijne of uitmuntende acceleratie.

Waarom kiezen voor lichtmetalen velgen

We zien steeds vaker dat er vooral bij nieuwere auto’s wordt gekozen voor lichtmetalen velgen. Zoals we al even hebben benoemd geven deze velgen je auto een sportieve look en maximaal rijcomfort. Vooral wanneer je het gevoel hebt dat je auto wel een cosmetische ingreep kan gebruiken, dan maak jij met een set lichtmetalen velgen absoluut verschil. De kosten voor een set lichtmetalen velgen zijn helaas ten opzichte van een set stalen velgen een stuk duurder, maar het is het geld absoluut meer dan waard! Gebruik bijvoorbeeld een velgen configurator om je eigen lichtmetalen velgen te maken.

Kosten

De kosten van lichtmetalen velgen kunnen flink uiteenlopen. Het is afhankelijk het de grote van de velg (aantal inch), maar ook het soort en de kwaliteit. Zo zijn er lichtmetalen velgen verkrijgbaar vanaf 150 tot wel enkele honderden euro’s. Je kunt het dus zelf zo gek maken als dat je dit zelf wilt.

BMW velgen

Heb jij een BMW en kan deze auto wel een boost gebruiken, kies dan voor een paar nieuwe BMW velgen. Je zult zien, dat wanneer jij deze velgen onder je auto plaatst of laat plaatsen, dat je auto een volledig nieuwe en vooral sportieve look heeft. De velgen van een auto kun je vergelijken met een paar schoenen. Jij loopt toch ook niet in een nieuw pak met oude sneakers? Doe dat dus met je auto ook niet! Je auto kan nog zo fraai zijn, maar met een paar oude of verroeste velgen wordt het volledige effect te niet gedaan. Daarnaast zullen BMW velgen ook bijdragen aan de waarde van je auto. Doordat de auto ineens een stuk aantrekkelijker en sportiever oogt, zal de groep potentiële kopers een stuk groter zijn.