Een professionele aanhanger of trailer

Voor de aanschaf van een professionele aanhanger of trailer kunt u er een van het merk Konag of Hulco kopen. Zowel de Hulco aanhanger als een Konag trailer hebben een topkwaliteit. Bij het vervaardigen van een Hulco aanhanger en een Konag trailer staat de betrouwbaarheid en veiligheid voorop. De Hulco aanhangers worden vooral vervaardigd voor de professionele markt. Een Hulco aanhanger moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. De Hulco aanhanger waaronder de plateauwagens, machinetransporters en multitransporters moeten niet alleen veilig zijn, maar ook sterk en gebruiksvriendelijk. Het is ook belangrijk dat de standaarduitrusting voldoende is. Bij een Hulco aanhanger heeft men rekening gehouden met het bevestigen van bepaalde accessoires. De gaten voor bepaalde accessoires zijn al voorgeboord, zodat ze gemakkelijk zijn te bevestigen. Daardoor is een plateau wagen van Hulco eenvoudig om te bouwen tot een dichte aanhangwagen. Dat is gemakkelijk wanneer er producten vervoerd moeten worden die niet nat mogen worden. Er kunnen op een plateauwagen gemakkelijk rijplaten worden gelegd of een rek of lier worden gemonteerd. Hulco dealers kunt u in heel Europa vinden. Dat is gemakkelijk als u problemen heeft met een Hulco aanhanger als u in het buitenland bent.

Het gebruik van Konag trailers

Konag heeft een uitgebreid assortiment trailers. Wanneer u een trailer ziet, die u graag zou willen aanschaffen, maar waarbij een aantal punten ontbreken, is dat geen probleem. Wanneer u voor de aanschaf aangeeft wat u aan de Konag trailer toegevoegd zou willen hebben, dan zal men daar bij de productie rekening mee houden. Konag trailers worden volledig naar uw wensen vervaardigd. Omdat Konag zelf de productie heeft, zijn ze in staat om al uw wensen te vervullen.

De verschillen in de modellen

Er zijn verschillende soorten Konag trailers. Een trailer wordt ook wel een oplegger genoemd. Het is een principe een aanhangwagen die steunt op het trekgedeelte van een voertuig. Wanneer een nieuwe trailer voor u te kostbaar is, zou u ook kunnen overwegen om een tweedehands aan te schaffen. Er zijn vaak meerdere soorten die als tweedehands worden aangeboden. De tweedehands trailers zijn helemaal nagekeken, zodat u na de aankoop ook garantie krijgt.