Binnen een mum van tijd een bestelauto verkopen aan een opkoper

In uw carrière kan het zomaar zo eens voorkomen dat u uw bestelauto wilt gaan verkopen. Wellicht heeft u te vaak te maken gehad met schade of de kilometers op de teller lopen meer en meer op. Redenen genoeg dus om op zoek te gaan naar een gespecialiseerde partij om de verkoop door te laten gaan. Binnen een mum van tijd  kunt u een bestelauto verkopen aan een opkoper. Zelfs als er sprake is van schade of bepaalde mankementen aan de wagen, dan de verkoop nog steeds tot een succes worden gerekend.

Het bedrag kunt u in contanten ontvangen of op uw bankrekening

Het kan zomaar zo zijn dat uw bestelauto binnen een mum van tijd verkocht is. U bent altijd in contact met dezelfde persoon als het aankomt op zowel de verkoop als de afwikkeling van de transactie. Het bedrag kunt u in contanten ontvangen of op uw bankrekening. Ook ontvangt u na het voltooien van de transactie een officieel RDW vrijwaringsbewijs 

U kunt een bus verkopen aan een ander bedrijf of aan een garage

U kunt een bus verkopen aan een ander bedrijf of aan een garage. Daarnaast is het ook mogelijk om een opkoper in de arm te nemen. Op deze manier profiteert u altijd van degelijkheid en zekerheid. Ook bent u altijd zeker van een fijne afwikkeling van het gehele proces en u komt nooit voor gekke verassingen te staan tijdens en na de verkoop.

Tijdens het verkopen van uw bestelauto kunt u altijd vertrouwen op een erg goede prijs

Het is volkomen normaal dat u graag de beste prijs ontvangt voor de bestelauto die u in de verkoop gaat zetten. Dit is ook een van de redenen waardoor veel bedrijven ervoor kiezen om een omkoper in te schakelen. Dit omdat een omkoper altijd over een erg goed netwerk beschikt en hierdoor snel kan schakelen met verschillende partijen. En daar plukt u direct de vruchten van voor uw bedrijf!